top of page
Zoeken

START VANUIT JOUW KERNWAARDEN


Ik vind het zo zonde wanneer je als ondernemer als geen plezier uit je werk haalt. Het ondernemerschap is een keuze. Je keuze om van je passie, je drive en droom je werk te maken! Dus… dan is het toch eigenlijk heel onlogisch wanneer je geen energie uit jouw onderneming haalt?


Ik zie veel ondernemers die in hun eigen onderneming werken alsof ze voor een baas werken die ze niet mogen. Hun onderneming is een eigen leven gaan leiden en maakt hen niet gelukkig.


Om een fijne en succesvolle onderneming neer te zetten is het superbelangrijk dat je jouw onderneming baseert op jouw eigen kernwaarden. Dat zijn de diepliggende zaken die jij belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en voldoening uit haalt. Wanneer jij en je onderneming handeling vanuit je kernwaarden, zal je veel meer plezier en voldoening halen uit je werk en kan je veel gemakkelijker omgaan met de uitdagingen die bij het ondernemen horen 💪🏻!


“Maar Tess, hoe weet ik wat mijn kernwaarden zijn?” Glad you asked!


1. 🥳Schrijf op waar jij energie van krijgt. Dat hoeft helemaal niet over business te gaan. Gewoon alles wat jou gelukkig maakt. Wandelen in het bos. Afspreken met vrienden. Op reis gaan. Muziek maken. Thee uit mooie kopjes drinken. Alles kan!

2. 🤩Maak een lijst van mensen die jou inspireren. Ben je misschien een beetje jaloers op iemand? Sta er dan eens stil hoe dat komt. Vaak zijn de dingen die ons jaloers maken nu net de zaken die we zelf belangrijk vinden en willen bereiken.

3. 🕵🏼‍♀️Ontdek de kernwaarden die achter de dingen die je in puntje 1 en 2 hebt opgeschreven zitten. Hou van de natuur? Dan zit daar misschien je kernwaarde vrijheid achter. Bewonder je iemand die zijn doelen vaak behaald? Dan zit daar misschien je kernwaarde toewijding achter.


Zorg ervoor dat je minstens 5 kernwaarden van jezelf ontdekt.

Wat zijn jouw kernwaarden en hoe tonen die zich in jouw leven?


👉🏻 Ps. Nog meer tips voor je onderneming? Download het GRATIS e-book: 101 krachtig tips voor meer focus, klanten en omzet.

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page